tisdag 5 juni 2012

Lugnet före stormen #studentskiva

Idag har vi varit lediga och börjat förbereda studentfesten på torsdag, 122 personer har tackat ja...checklistan är lång;
tält, porslin, dukar, dekoration, mat, dryck, tilltugg, grill, värmare, bord, stolar och tusen andra saker.
 Ny liten hörna från mitt älskade Indiska,
här ser ni också mitt döda gräs som ska
reklameras i morgon...


Vi har fått massor gjort idag, till och med fixat lite fina krukor med blommor och en ny liten hörna...imorgon fortsätter det och på torsdag är det fest! Sanna ser vi inte mycket av...precis som det ska vara! Studentveckan ska vara kul med massor av festligheter. I söndags hade hon 10 tjejer på myskväll med bubbelbad och övernattning. På morgonen byttes myset ut till party och kl 8 började det drickas cider och bubbel till frukosten innan utsparken i stan. Utsparken innebär bad i kanal och fontän bland annat...på kvällen var det fest i Höllviken på Millenium och ikväll är det övernattning i stuga i Beddinge. Imorgon är det vilodag hoppas jag!
 Så här kan det se ut efter ett söndagsmys;-)
Converse måste göra sina bästa år ever...

Imorgon ska jag reklamera gräset vi planterade i höstas, 9 plantor och vi kan räkna dom få grässtrån som har kommit. Jag hoppas verkligen dom är snälla på plantskolan. Anders på Vellinge Plantskola är en riktigt duktig trädgårdskille. Precis som vi har han skippat gräsmatta och kör en trädgård i bara sten, trä och växter. Jag har sett lite bilder i "Under bar himmel" som jag tipsade om en gång, kolla här. På årets trädgårdsmässa, Malmö Garden Show, i Slottsparken i Malmö fick han pris för en jättefin miljö han hade gjort. Mässan avslutades i söndags och jag och Kristian var där och tittade och fick massor med inspiration.


 Gillar spaljétänket
 En favorit! Älskar den stilen
 Anders från Vellinge Plantskola, såå fint!

 Pergola och brickbord, fint!Håll nu tummarna att maten blir god och räcker, solen skiner, folk är festglada och alla har trevligt på torsdag!

2 kommentarer:

  1. I just wanna thank you for sharing your information and your site or blog this is simple but nice article I’ve ever seen i like it i learn something today.

    Studentskiva

    SvaraRadera
  2. Hi Savita, thank you for your feedback. Have a great weekend, Åsa

    SvaraRadera