onsdag 13 juni 2012

Superlyckad studentskiva

Så trötta dagar efter studentskivan...det tar på en att ha middag och fest för över 100 pers. Men det är så kul, jag skulle kunna göra det i morgon igen! Fast imorgon är det Ottilia´s tur, ska bli kul det också!


Vår studentskiva gick riktigt bra, solen sken, lite kallt och lite mycket vind men annars kanon. Vår gode vän Magnus grillade på en underbar Weber grill som vi hade hyrt. Jag hade gjort potatissallad och myntasås, pyntat trädgården, dukat borden i olika färger som stod sig fint till vår annars väldigt vita, svarta och avskalade miljö. Våra tal blev bra, särskilt Christophers tal till hans syster, sååå mycket värme. Sanna sjöng ett par låtar, trots hes röst och lite bubbel i magen blev det riktigt bra. Särskilt Moa´s sång, den gör hon så bra!


Tårtorna från CityGross kan jag varmt rekommendera, kaffet fixade kära grannen Linda och sprang fram och tillbaka med. Veronica hade gjort bästa bästa jordgubbarna doppade i choklad och kokos, riktig succé till bubblet i solen. Sen hade hon också gjort en melonsalsa med koriander. Det finns flera andra som också har hjälpt till så fint! Camilla med inbjudan, Peter med tryck, Jonas med tältet och även sonen såklart och kära Annelie som tog hand om Sheila i två dagar. En liten hund hör inte hemma på ett sånt här stort kalas, hon hade blivit sönderstressad. Det värmer stort med så fina vänner! 


Just nu är kl 7 på morgonen och jag håller på och fixar mig inför dagens jobb. Egentligen skulle jag ätit frukost med Camilla men lille Viggo har fått vattenkoppor och är riktigt kass. Stackars liten. Inte kul att vara fem år och ha hög feber samtidigt som det kliar överallt. Krya på dig Viggo! Lite synd att det inte blev frukost men i gengäld behövde jag inte gå upp jättetidigt utan bara tidigt. Jag är inte riktigt glad med att gå upp och göra mig i ordning och dra. Jag skulle önska jag fick sova ett par timmar längre på morgonen, då mår jag som allra bäst!


Det kommer komma bilder från festen och trädgården som blev så fin men inte nu för jag måste rusa till jobbet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar