tisdag 4 juni 2013

Tihi...Nu närmar sig ett bröllop...kanske inte lika stort som när storasyster gifte sig men fortfarande väldigt spännande. Svt fick till slut sändningsrättigheterna, inga tärnor precis som storasyster, brudnäbbar enligt tradition och klänningen fortfarande en hemlighet. Jöback kommer hem från USA och sjunger och kungen och drottningen tar dom flesta besluten åt sin dotter till och med när det gäller hennes klädsel...partytältet är något större än det vi hade på vår studentfest förra året! 

Mitt liv är inte fullt lika uppmärksammat men väldigt händelserikt. Cykelfest, 50-årsfest, 14-årsfest, fotbollsderby (mycket eldande på läktaren...), middag av Pernilla Elmquist, lunch av Jennie Wallden, sommarfest, 60-årsfest och sju studentskivor blandas med jobbet som marknads- och kommunikationschef för en av våra stora banker...innan midsommar ska jag hinna med Stockholm, Göteborg och Växjö medan Kristian åker med sitt jobb till Monaco. Fem vilodagar i Cannes veckan efter midsommar känns som välbehövliga...

Apropå Jennie Wallden så tycker jag att det är imponerande hur hon har lyckats så fint med att så snabbt bygga sitt egna personliga varumärke så framgångsrikt. Hon gick rakt in i Sveriges Mästerkock och vann, tar tjänstledigt ett år och kör sitt så oerhört fokuserat. Med stor hjälp av sociala medier i kombination med att vara aktiv runt omkring på olika evenemang i Sverige. Behöver jag säga att lunchen hon bjöd på på Årstiderna by the sea i förra veckan var fantastisk! 

Missa inte den fina "Ride for life" cykeln från Crescent, finns även i grått med rosa detaljer. 700:- från varje såld cykel går till cancerforskningen. Vilken ljuvlig 14-årspresent! Och vilken fin kampanj från Crescent! Håll med om att den är fin.

Sista bilden visar vår nya soffhörna som idag fick ett vindskydd i form av en svart spalje. Bakom den står en stor kista med alla soffkuddar, härligt att slippa springa fram och tillbaka med dom varje gång det stormar och regnar...

Sov gott! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar