onsdag 17 juli 2013

Huset fullt - då är det sommar!

En hel vecka med huset fullt av gäster, det är sommar! Nu när barnen inte längre är barn och har börjat flytta ut och tar hand om sig själva är det nästan en chock när vi är fler än två. Men vi har haft jättemysigt. Först kom Kristians kusinfru med dotter från stockholm och sen avlöstes dom av familjen Göthe också från Stockholm. God mat, kall öl i solen, vin, stranden, shopping, bubbelpool och träning och bara en massa snack. Killarna satte upp vår efterlängtade utedusch. Tänk att komma hem från joggingrundan och duscha utomhus under bar himmel! Härligt! 

I måndags stack dom och nu är huset tomt. Sanna firar sin Henrik 20 år på Ronneby Brunn med hans familj, hon kommer hem ikväll och packar om. På söndag drar dom till Emmabodafestivalen. Usch jag gillar inte att dom hänger på festivaler. Jag ser bara en massa fylleri, slagsmål och droger framför mig. Barnen ser musik, kompisar och party...är det jag som är tant? 

Ikväll är det cirkelträning och i morgon spinning och tabata, sen är det helg. Härligt väder och om en vecka har vi semester igen. Det är så mysigt att ha det framför sig. Igår bokade vi hotell, ett par nätter i Dubrovnik och sen fem dagar på ön Lopud. Längtar! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar