onsdag 14 augusti 2013

Min trädgård min inspiration

Vilket väder! Är ett vanligt uttryck i vårt svenska språk...men just idag är det ett riktigt oväder. Det stormar och öser fullständigt, smhi varnar för kraftigt regn. Skönt att just idag ligga i soffan och bara mysa med bok och filt. Det är bara det att snart behöver hunden gå ut...

Sista dagarna på semestern och jag hade hellre haft 25 grader och sommar, såklart! Imorgon åker vi till bornholm och jag verkligen hoppas på fint väder. Hela familjen plus en pojkvän till Sanna hänger på. Ska bli jättemysigt. Joggingskorna med, det är perfekt att springa där. Kräftor ska också med, vi hyr en liten stuga på stranden så en kväll blir det kräftor och stugmys.

På måndag drar jobbet igång igen, en spännande höst hoppas jag att det blir. Jag har mycket att lära mig på mitt nya jobb vilket ska bli kul och lite stressande när jag tänker på att det börjar bli dags att växla upp. Hoppas året slutar med en ny resa till en varm strand någonstans...

Som vanligt har vi gjort lite smått i trädgården, så mycket vi har hunnit. I år har det mest blivit gräs i krukor, buddha figurer, munkar, lyktor, fågelbad, en ny soffhörna och en utedusch. Planer till nästa år är ny möblering på en av våra altaner, möblera en ganska tom altan utanför vårt sovrum och en mysig överbyggnad som just nu växlar mellan två platser. Jag ska köpa på mig ett nytt lager kuddar tänkte jag, som ska ligga i sofforna till våren. Vitt blir färgtemat. 

Lite inspirationsbilder lånat från nätet, egna bilder från besök på Nydahls i Skanör och Ting Ute & Inne  plus några från min egen trädgård, njut och inspireras! 


1 kommentar:

  1. Åh så fina och inspirerande bilder! Härligt, härligt, underbart! Underbar blogg!

    SvaraRadera