tisdag 13 september 2011

NTC - Nike Training Club


Kvällens Power Hour pass med Carlos blev ett NTC pass med Carlos:-) Detta innebar att Carlos körde passet med sin iPad. När jag googlade NTC så inser jag att det är en "Nike training club app" som är utvecklad av Nike för att "ge dig din egen personliga tränare när som helst var som helst". Jag läser också att det är atleter i världsklass som har tagit fram olika träningsupplägg som ger styrka, kondis och till och med starkare core. Och, jaa, jag lovar det var träning på högsta nivå! Helt kanon, på vårt lilla gym i vår lilla håla Vellinge! Varannan vecka blir det Power Hour och varannan vecka blir det NTC.
Fast helt ärligt är jag inte säker på att jag hade gjort det lika peppat om jag hade kört det från min mobil...läs mer här  Jag vet att jag ofta säger det...men Nike är verkligen högt upp på min lista över varumärken jag skulle vilja jobba med! Den känslan jag får av Nike är exakt den känslan jag skulle vilja förmedla i mitt jobb. (Bilderna har jag lånat på Nike Women´s Facebook)
Jag lovar att det var riktigt skönt att ligga 40 minuter i vårt härliga bubbelspa och bara bubbla runt i 15 m/s medan mörkret föll över vår åker ute på landet;-)
Nu sitter jag här med min dator, lyssnar på min dotter som tjejsnackar med bästa väninnan och halvtittar på House fast jag tycker det är en av dom sämsta serierna som gjorts...
Ha en mysig kväll!

1 kommentar:

 1. Visst är House trist! Likartat upplägg varje avsnitt!
  Bubbelpool i stormen låter härligt!
  Ha en mysig kväll!
  Kram
  Syrran

  SvaraRadera