söndag 4 september 2011

Vilken överraskning!I flera veckor har det mailats, planerats och fixats...allt började med att fina Cina ställde in sina planer på en 50-årsfest efter en sommar med tre studentskivor och en stor midsommarfest. Hon var så ledsen men dom fick helt enkelt inte ihop det. Men det fick hennes vänner:-)
Dukningen
Parasoll
Tält
Cina älskar stranden och gör gärna fester på stranden, badar, fikar och umgås helst på stranden. Därför gjorde vi en fest med sommar och strandtema. Lokalen är en fantastisk lokal nere på Saltimporten i hamnen i Malmö, en stor studio som vår vän fotograf Tine har sin verksamhet i. Där dukades det, sattes upp strandparasoll och strandstolar, ett tält slogs upp för dansen och flera av gästerna kom i badrock, åtminstone till att börja med.


Talen var så fina, Cina´s Micke, Julia (härligt när barnen är så stora att dom håller tal men oj vad vi grät och Julia också!), syskonen, bästa vännerna...Vi var ett gäng på 11 tjejer som gjorde en lyckad modevisning med Cina´s alla skepnader genom åren; festande partybrud, strandtjej, gravid, midsommartjej, festivalgeneral, reseledare och brud...vi avslutade med This is it och Happy birthday to you och plötsligt var hela gänget uppe och dansade! Tur att vi va sist så middagen var slut!Julia, den ena av tvillingdöttrarna
Fantastisk mat, gott vin (tack Conny!) och härligt band som spelade när vi kom och bra dj hela natten. Jag älskar fester där dansen börjar till fördrinken!


Stora delar av det här gänget har känt varandra sedan 80-talet, den kärleken som finns i det här gänget är helt otrolig! Tänk vad som har hänt på alla dessa år och alla håller ihop i alla lägen alltid. Jag har "bara" varit med i 10 år, 10 fantastiska år med mycket glädje, kärlek och en del sorg och alla ställer upp i alla lägen! Jag skulle kunna skriva metervis om detta härliga gäng men det ska jag inte göra! 


Jag säger det igen, vilken tur att söndag är en vilodag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar