onsdag 12 oktober 2011

Trädgård i trä och betong innebär tålamod...


Vilken lyx att kunna sitta på café och äta frukost i tre timmar med bästa vännen! Idag blev det Sorl på Frisgatan i Malmö. Det passerade en hel massa människor under förmiddagen och när vi gick var det lunch:-) Tack för idag, Camilla!

Hemma igen så vill jag nog helst iväg igen...jag som älskar mitt hus känner inte alls för att vara hemma. På ena sidan av huset slipas betongplattan, en kille slipar (låter exakt som när man slipar betong, högt och ljudligt) och en dammsugar (låter som en vanlig dammsugare)...nu undrar ni säkert varför detta inte är klart!? Svaret är att det stannade av när det visade sig att hanteringen av betongen när vi gjöt den inte hade varit 100% korrekt, vi fick kalla in besiktningsmän och leverantörer och sen var det byggsemester...men nu är vi igång igen! Ni kan ju tänka er hur det dammar och hur det låter! Vi lär få bjuda grannarna på en riktigt trevlig kväll efter detta...

På andra sidan av huset har vi ytterligare en byggare...det är en kille som håller på och bygger in bubbelpoolen i en grop. Där ska bli en liten bit trädäck och träbänk runt om och sedan lite sjösten och japanskt gräs. Nästa vår ska där ligga fina kuddar och stå ett par lyktor med ljus när man ligger och bubblar under bar himmel, eller kanske redan om en vecka?

Hursomhelst så är det ganska träligt med folk i trädgården hela dagarna och allt dammande...

Här kommer lite blandade bilder, före, efter och under...
Så här ser det ut just nu...
 Betongslipande...
Pooldäcksbygge...
Peace, love and tålamod...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar