onsdag 30 november 2011

Härliga inspiration!

Nu när trädgården är så gott som klar så hittar jag massor med inspiration till hur jag ska möblera trädgården. Man kan säga att det är som att flytta in i ett nytt hus. När det är färdigbyggt ska det möbleras och dekoreras. Den bästa delen av det hela, tycker jag! Men också svåraste...särskilt när man har en trädgård som vi med endast hårda material och ganska många olika rum. 


Jag önskar att jag kunde göra moodboards istället för att lägga upp bilderna ovanpå varandra...det blir inte alls lika fint. Jag skulle vilja hitta ett bra verktyg för moodboards, någon? Ellen min vän rekommenderade Polyvore men jag lyckas inte få in mina egna bilder...så då kommer dom här rakt upp och ner tills jag hittar hur man gör!











Idag var jag på ett möte i Köpenhamn och på väg till tåget gick jag förbi Tripp Trapp. Dom hade ett trädäck utanför sin butik med jättefina bänkar där dom hade lagt fårfällar och ställt krukor och gjort så fint. Så nu vill jag ha en bänk som jag kan pynta lite, framför skulle jag ställa våra fina "vedeldskorgar" som vi precis har köpt. Någon som har en gammal utomhusbänk att sälja? Den får se ut lite hur som helst faktiskt, jag är ganska flexibel!


Som ni ser fortsätter Indiska att inspirera mig, till våren ska jag köpa några av deras större kuddar och ha på träbänken runt poolen. Där ska jag sitta med mitt morgonte i morgonsolen och njuta...


Indiska hade en liten kul julbild. Den som kommer efter var också lite kul, den bilden tog jag ute på Vellingeblomman. Jag måste säga att jag tycker dom kör lite samma stil...Älskar när man leker med traditioner;-)

Hittade denna fina bild med dessa helt underbara julbockar, den kommer från en annan inspirationskälla, Ting Ute & Inne´s blogg. Jag har dessutom snöat in helt på lyktor...
Sist men inte minst ger Nydahls i Skanör en massa inspiration. Jag ska försöka få med min vän Camilla för ett besök där snart. Där finns massor med fint som jag vill ha, svarta julstjärnor, ljusstakar, vit julstjärna till mitt svarta plank, peacekudde och fler lyktor och såklart massor med fina utomhuskrukor och blommor...


Härligt med inspiration och härligt med alla möjligheter en nästan orörd trädgård ger!



3 kommentarer:

  1. ett annat ställe som jag har varit på ganska många gånger är löddeköpinge plantskola.
    såså mycket fina saker ;) /o

    SvaraRadera
  2. Hej
    Tack för dina fina inlägg ifrån min butik!
    Du är så välkommen!
    Ha det så bra.
    Varma hälsningar
    Lise-Lotte
    pss:på söndag är det julmarknad och extra öppet mellan 12-16 om du har tid & lust!Lite lockande rabatter i butikerna dessutom.

    SvaraRadera
  3. Ja, Lödde plantskola måste jag kolla på. @Lise-Lotte, jag ska försöka komma på söndag, låter riktigt mysigt!

    SvaraRadera