söndag 6 maj 2012

Smile SAS!Idag när vi flög hem från Frankfurt flög vi med SAS. När vi gick ombord stod det en ung flygvärdinna och sa hej och välkomna, plötsligt gjorde hon rocktecknet och sken upp, på hennes namnskylt stod det "Rocknroll!"! 


När vi pratade med henne berättade hon att det är SAS Smile kampanj som pågår just nu där bland annat värdinnorna kan välja bland olika skyltar när dom ska flyga, "my smile is my makeup", "rocknroll!" och andra glada tillrop. Denna fantastiskt glada, trevliga, serviceminded och coola tjej bar verkligen upp både kampanjen och varumärket på absolut bästa sätt! Fler såna på SAS tack!


Det märkliga är att när jag söker på nätet för att läsa mer om kampanjen hittar jag ingenting mer än nåt blogginlägg som inte säger mer än detta. Jag hittar också lite dåliga kommentarer om SAS och deras personal men ingenting om denna coola kampanjen. Inte ens på SAS hemsida...hur kan man köra en kampanj utan att prata om det på nätet? Eller är det jag som missar det någonstans?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar