måndag 21 maj 2012

Studentbal

Förra året var det Christopher och i år är det Sanna, kanske något dumt planerat att skaffa barnen åren efter varandra. Men det är fantastiskt kul att se hur dom förbereder sig inför sin student med 100-dagars, 70-dagars och 20-dagarsfester med olika teman. För Sannas del är det också mängder med konserter. Åh vad jag kommer sakna detta! Det är så härligt att se dessa talangfulla duktiga fina ungdomar.

Sen är det klart att det inte är helt problemfritt att befinna sig i en miljö som är så präglad av talanger. Stenhård konkurrens, det gäller att kunna sina noter och toner.

Jag är oerhört imponerad över den resa Sanna har gjort. Jag minns dagen då hon skulle på audition på Heleneholm, 180 sökande och 70 platser...vi var så nervösa både jag och Sanna men också hennes lärare som skulle kompa henne. En dejlig rosa var den sången hon var ombedd att sjunga och som låt nummer två Wind beneath my wings. Lyckan var stor när hon kom in! 

I fredags var det dags för studentbal! Sanna var bjuden av en kille från Sundsgymnasiet här i Vellinge så det blev bal på Strandbaden i Falsterbo.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar