söndag 9 december 2012

Hjälp BRIO skicka julklappar till utsatta barn i Polen


I två veckor till kan du smycka din profilbild på Facebook och på det sättet hjälpa BRIO att hjälpa Childhood att hjälpa Nobody´s Children att hjälpa utsatta barn i Polen. Smycka, dela och hjälp! 

Hittills har nästan 600 människor gjort det men vi kan bli fler!

BRIO gör leksaker för barn och vill hjälpa barn. Detta är vårt sätt att bidra. Det känns helt rätt att göra detta tillsammans med Childhood. 

Barn som känner sig trygga och älskade växer upp till starka och ansvarsfulla människor. Childhood vill att alla barn ska få den möjligheten. Därför jobbar Childhood för de barn som ofta glöms bort; gatubarn, barn i samhällets vård, barn utsatta för övergrepp och familjer i riskzonen.  Idag stöder Childhood runt 100 projekt runt om i världen. Nobody´s Children Foundation står bakom ett av dom. 

Nobody´s Children Foundation hjälper sedan 1991 utsatta barn, ungdomar och familjer som upplever barnmisshandel och våld i hemmet. Projektet som Childhood stödjer heter  "Good Parent - Good Start" och jobbar förebyggande mot barnmisshandel. Julklapparna som vi får ihop med hjälp av vår kampanj kommer att gå till barn mellan 0-3 år.

Smycka gärna din profilbild och sprid detta bland dina vänner. För 1000 smyckningar skickar BRIO 100 julklappar, för 2000 smyckningar 200 julklappar och så vidare. Vi vill skicka många julklappar.

Gör skillnad här!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar