onsdag 24 augusti 2011

Någon som är sugen på lite kul träning i höst/vinter?

Oftast så sover jag när klockan är 4 på morgonen, ja, om jag inte är på fest såklart...fast det är en annan historia. I morse skulle jag åka till Sthlm med start 5.30 härifrån så klockan stod på 4.30. Ändå så behövde jag den inte, visst är det märkligt hur man funkar. Kl 4.20 var jag klarvaken...man kan säga att ända fram till jag satt på planet var jag klarvaken, sen sov jag gått hela resan upp. Väl uppe i Sthlm var det tåg vidare till Eskilstuna. Tänk att man lägger ett huvudkontor i en stad som Eskilstuna! Sen var det kundpresentation för 20 personer från alla möjliga håll i världen. Jättekul tycker jag!

Nu är det dags att lägga mig så jag kommer upp till Bodypump-passet kl 7 i morgon bitti. Just nu är det två pass i veckan som känns kanon, sen är det spinning och/eller jogging i friska luften som gäller. Allt beror ju på tiden, vad som står på agendan helt enkelt men sen Christopher föddes har det inte gått en enda vecka utan någon form av träning. Jag verkligen älskar min träning! Gymmet jag går på i Vellinge är kanon, bra pass och mycket att välja på, det gillar jag. Sen finns det tre träningsformer som jag saknar, men som jag prioriterat bort lite av olika skäl, men som jag garanterat ska ta upp igen framöver;

1. Under ett par år gick jag på boxning, alltså "riktig" boxning inte aerobicboxing. Det finns en klubb i Malmö som heter Winning som är kanon. Dit ska jag igen, jag måste bara hitta någon att gå med. Det bygger på att man är två. När jag gick förr hade jag en kompis som var med i början men sen fick jag gå själv. Det är helt värdelöst att behöva fråga "är du ensam?" när man skulle sparra...

2. Bikramyoga. Den är hemskt ansträngande men superskön! Jag ska bara samla mig och hitta 3 timmar per gång...det är det det tar med bilkörning dit (andra sidan stan härifrån sett), 1,5 timmes pass, eftersvett, dusch och sen hem. Men en perfekt träning när det är kallt och rått ute eftersom det är 40 grader varmt i rummet. 

3. En omgång Bootcamp skulle jag vilja göra i vinter igen. Helst när det är regnigt, mörkt, lerigt och kallt. Hur mycket är man ute under den perioden? När jag kommer hem från Bulltofta genomskitig, ont i kroppen och helt slutkörd mår jag helt fantastiskt bra. Jag ska bara ta mig i kragen och anmäla mig;-)

Vem hänger med på något av detta i vinter?

1 kommentar:

  1. åh yoga! det var längesen... vad är det för speciellt med bikramyoga?
    börjar bli sugen på att träna igen.
    /ottilia:)

    SvaraRadera