lördag 25 juni 2011

Annie Leibovitz fotograferar Nike

Vilka härliga midsommarskor! Dom här finingarna hade Dagens Shoe i midsommarinlägget igår, verkligen rätt för dagen. Midsommarskorna på vår fest igår var inte riktigt i samma klass...
Leaf bjöd på strandskor...


Lotta jobbar i baren
Solen skiner!Midsommarafton firade vi i Höllviken hos Cina och Micke tillsammans med 42 vuxna och ungdomar. Vi gör det varje år, alltid på samma sätt och nästan alltid samma gäng. Jag och Marie köper grädde och jordgubbar, alla andra har sina uppgifter och efter ett par timmars fix, mingle och öl så blir det sillunch i tre timmar med sång och igår till och med dans...efterlunchen blir det tipsrunda ner till stranden där Flygarbaren har öppnat. Det är Kenneth och Lotta som öppnar upp sin badhytt och erbjuder drinkar i alla färger. Där hängde vi flera timmar och solen var snäll och sken, en del spelade brännboll och en del bara satt och chillade. Vid niotiden gick vi hem igen och då grillades och fixades det för middag med jordgubbstårtor och sen var det dans till långt in på natten. 


Idag la vi till en ny tradition, midsommardagsbrunch hos våra kära grannar, Linda och Karre. Det är så mysigt att ha så fina grannar som vi har, om vi en dag skulle sälja och flytta skulle det bli svårt att lämna alla dessa fina människor <3.


Nu är det dags för bra bok i soffan! Men innan jag slutar måste jag visa Nike´s kampanj för träningsbyxor fotograferad av Annie Leibovitz. Detta fantastiska varumärke bara gör allt så fräckt och rätt. Flera kända ansikten är med i denna kampanj, det känns som att det är det många varumärken satsar på, att visa upp sig tillsammans med kändisar på olika sätt. Även jag i mitt arbete för Sony Ericsson jobbade med kändisar, bland annat när vi gjorde kampanjen "I love the limelight" tillsammans med Maria Sharapova. Läs mer om kampanjen på Elle.
Snyggt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar