söndag 19 juni 2011

White party.

Swisch sa det och så var den här helgen förbi...fredag kväll och natt blev det full fart i Köpenhamn med nya kollegorna. Vi hann med Halvandet, Christiania och Custom House innan vi landade i Sverige vid halv fem på lördagsmorgonen...det blev alltså inget spinningpass som planerat.White party/studentfest på lördagkvällen blev jättekul! Alla var vitklädda både vuxna och ungdomar (som ju också är vuxna nu), vi fick god mat, bar, dj och några riktigt fina tal från studenternas kompisar. Det är verkligen härligt med studentfester, så mycket kärlek och glädje! Hanna och Julia var så fina och som vanligt glada och fnittriga, härliga tjejer <3!
 Vitklädd i vit bil såklart!
 Vädret var inte så snällt men tvillingarna
Hanna och Julia var på partyhumör ändå!


Stolt mamma och pappa Wikeborg skålade
med sina döttrar
I fredags hade Flora ställt upp sig så fint på Gustav Adolfs torg, en tjej gick runt med en korg med kex bredda med Flora...jag funderar lite på vad detta gav Flora som varumärke, ökar det deras försäljning? Jag har egentligen ingen annan idé på vad dom skulle göra egentligen men jag är osäker på resultatet av detta. Men jag älskar det lilla huset och den lilla flakmoppen, hur fräckt som helst! Det är Lars Wallin och Acne som står bakom designen av "nya" Flora, snyggt tycker jag!


Thule var också ute på stan i fredags, dom promotade sin nya konceptbutik som skulle öppna i Malmö i lördags. Helsida i Sydsvenskan, tre unga killar som delade ut lappar på stan med fräcka ryggskyltar och allt var kopplat till en tävling på Facebook som man kunde delta i om man hade handlat något i den nya butiken (kvitto). Hoppas det blev bra!


Systerdotter Magdalena är på besök ett par dagar, så här mysigt blev det på altanen i eftermiddag...sen kan man ju undra om det är så skönt;-)?


Det blev väldigt lite sömn  som ni säkert förstår...så nu blir det sängen! Sista kortveckan sen är alla vårens helgdagar över så njut av er fyradagarsvecka! 
God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar