måndag 6 juni 2011

Studentskivan närmar sig med stormsteg!


En hel vecka har det varit kanonväder, så helt underbart härligt soligt och varmt. Härliga kvällar...nu är det två dagar kvar och regnet vräker ner...låt oss då hoppas att det blir fint igen! För på torsdag tar min fina lilla pojke studenten och då SKA det vara fint väder! För då ska vi fira honom i vår nya trädgård som åtminstone kommer vara halvfärdig. Då ska vi stå vid ståborden och mingla och ha världens bästa studentskiva!


Trädgården har såklart blivit väldigt försenad, stressen den här helgen har varit hemsk...imorgon bitti kl 05.00 kommer byggarna och gjuter betongen som vi ska dansa och mingla på på torsdag. Detta skulle varit klart i slutet på maj men nu är vi där och jättenervösa för hur det ska bli om det blir rätt...det är ju inte varje dag man gjuter en stor betongplatta i sin trädgård...

Annars har det varit en bra helg helt ensam utan vare sig man eller barn. Mannen hade haft en kanonhelg med kompisar i Amsterdam och barnen hade haft en kanonhelg på Siesta festivalen, härligt! Jag har varit på en tjejmiddag med 12 härliga tjejer och på en 40-årsfest med helt outstanding tal och uppträden. Har inte skrattat och gråtit så på länge, länge...

Tillbaks till verkligheten, nu är det två dagars fokus som gäller och en massa hålltider...maten kommer torsdag, tårtan ska hämtas torsdag och det gör snäll granne, kaffet ska in till snäll granne som fixar det när det är dags, hundarna är på hotell, musiklistor Kristian och Christopher, bord stolar tallrikar glas bestick kommer på onsdag, tältet hämtas och sätts upp onsdag (inte glömma att vi ska på studentskiva onsdag kväll också...), läsk inhandlas imorgon efter jobbet, dekoration till borden fixar jag på lunchen imorgon, pappa hämtas sturup 13.15 torsdag, svärmor ska hämtas, blommor ska beställas att hänga runt halsen på utsläppet 16.30...puh vilken organisation detta är!
 Här ska det gjutas betong som ska skäras ut
som stora plattor, hålet till vänster ska bli 
en blomstrande rabatt


Härlig avslutning på helgen,
innan ovädret bröt ut...

Nu är det dags att sova för imorgon är det jobb på nya jobbet och som ni förstår en massa andra tankar inför första barnets student! Talet, ja...vad ska jag säga?

Älskar dig, Christopher, det ska bli helt underbart att se dig komma ut på trappan på torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar