lördag 11 juni 2011

Christophers student, underbara kväll!

I dag har varit en sån där riktigt skön dag, härlig sovmorgon, solen framme och vi har fått vara tillsammans efter flera veckor av jobb, resor, trädgårdsarbete och festligheter. Vi har inte haft en enda dag tillsammans på säkert en månad. Härligt!


Christophers student är över, känns nästan lite vemodigt. Man fixar och planerar och så är det över på några timmar. Det känns inte som att man hann prata med dom 90-100 gäster som kom...på dagen var det kallt, blåsig och regnigt...enda dagen på jättelänge som blev dålig. Men på eftermiddagen sprack det upp och kvällen blev perfekt. Vi är fantastiskt nöjda och glada för världens bästa vänner! Det är så kul med barnens vänner också, samma gäng sen dagis nästan. Känns fantastiskt att se dessa ungdomar! Våra vänner är också fantastiska, alla kom och gjorde kvällen helt underbar! Vi kunde sitta ute till klockan var nästan två på natten. 


Våra underbara grannar har också varit helt fantastiska! Brian putsade våra fönster, Linda och Karre hämtade tårtan, fixade mina naglar, möblerade trädgården, hjälpte till och köpte blommor och krukor och städade hela förmiddagen dagen efter! Ayse hjälpte till och byggde tältet i regnet och Anna hjälpte till och duka...förstår ni hur man kan ha så underbara grannar. Imorgon ska vi hjälpa Ayse och Jonas och måla deras nya garage, härligt att kunna hjälpa till tillbaka!


Christopher fick fantastiska presenter, nu kan han köpa resprylar på Naturkompaniet, sin önskade musikspelare på Onoff, han fick några fina armband, pengar, en riktigt fin cykel och inte minst en helt ny bil, en kritvit Peougeot 207 av sin fina morfar! Vilken dag! Han är fortfarande i chock, han hade inte förstått att det innebar så fina presenter för att man tog studenten...


Enda biten som inte gick helt vägen var maten som tog slut, det var dumt, men den var kanske för god?! Ja, inte allt tog slut men laxen och potatisen, kött kan vi äta ett tag till liksom fetaostkrämen;-) Ungdomarna åt tårta till frukost...och vin och öl har vi för hela sommaren så välkomna förbi!

 Stolt syster väntar på utsparken
 Syskonkärlek <3

Kusinkärlek<3
 Min fina dotter, nästa år
är det din tur!
Snyggaste serveringspersonalen,
tack Mikaela och Andreas!
 Kristian och Louise talade<3
Mamma talade
 Talet Sanna höll var fantastiskt,
inte ett öga torrt!
 Mycket kärlek denna kväll, morfars tal och present
var nog en överraskning! <3 Vilken gåva, vilken överraskning!
 Lillasyster var minst lika glad...undrar varför?!


 Kompisar sen 6-års
 Svåger och moster/gudmor,
höll ett fint "Facebook tal"
 Om högstadiefröken kommer på 
din student har du nog
gjort ett intryck;-)
 Älskade Kristian, utan dig...<3
En del kompisar är för livet, några av er har 
funnits med sen dagis och några sen
högstadiet, flera år...vilka killar ni är <3
(en del kunde inte vara med för egna studentfester)
 Vår älskade Christopher <3
Älskad flickvän, Ottilia<3

Tack alla fina för att ni kom och gjorde kvällen så fantastisk! Love you all<3
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar