torsdag 16 juni 2011

Kärlek


<3

Lata dagar i solen, lovely
 Midsommaraftonsvärden, 
snart dags igen!
En varm sommarkväll förra året
efter lite vin och god mat hos Mia
Jag
Den här veckan gillade jag, en dag på jobbet, två dagar på resande fot och två dagar på jobbet. Inget tråkigt måndag-fredag 8-17 "alla dagar ser likadana ut", härligt! Som vanligt missade jag det där med fotograferingen på min resa, jag måste bli bättre på det!:-( 
PS kontor i Stockholm var helt fantastiskt, hade väldigt gärna visat. Ni som har varit på Room på Kungsholmen kan föreställa er lite, det är nämligen i dom lokalerna dom sitter. Fast ombyggt en hel del och mycket vita väggar och vita golv. Väldigt inspirerande miljö!


Ikväll blev det ett riktigt skönt, tufft Body Attack pass på gymmet och nu hade jag hoppats på en bra film...men hur tänker TV-kanalerna? Jönssonligan på Mallorca...Plastikkirurgi före och efter...Realityserier...Antikmagasinet...tur man inte tittar på TV särskilt ofta.


Veckan ska jag avsluta med två nice festligheter, imorgon med nya jobbkompisarna på Halvandet i Köpenhamn (om inte vädret är som det är just nu...) och på lördag med White party för 120 personer nere vid havet i Malmö (oavsett om vädret blir som det är just nu...men låt oss hoppas, snälla!). Om fredagkvällen inte blir på Halvandet blir den på Spiseloppen på Christiania, blir också nice!


I gårdagens Sydsvenskan kunde man återigen läsa om Annette Axmachers kamp mot sina hjärntumörer. Jag har träffat Annette ett par gånger, hon är nära vän till min vän. Jag har inte bara följt hennes kamp utan också hennes livsglädje tillsammans med hennes familj och deras resande och livsnjutande. För bara några veckor sedan träffade jag henne och hennes man på Sade konstert i Köpenhamn och då slogs jag av hennes fantastiskt hjärtliga skratt, hon lär ha en underbar humor. 


Hennes liv har varit allt annat än ett "vanligt Svenssonliv", det verkar ha gjort henne till en stark person med stor värme, humor och många vänner runt omkring sig. I den sista intervjun i Sydsvenskans serie om Annette säger hon bland annat "Jag har också gjort en massa galenskaper och jag har vågat förändra, inget har varit spikrakt i mitt liv, jag har inte bekymrat mig för att dö bitter". 


Jag är säker på att Annette har två fantastiska döttrar som också kommer gå starka genom livet, men det gör mig så ledsen att dom ska behöva göra det utan sin mamma. När mina barn förlorade sin pappa förra året var det någon av alla fina som stöttade mig i min oro för mina barn som sa så här till mig; "Dina barn har fått en livserfarenhet som kan vara till stor hjälp genom livet". Jag har funderat mycket på det. Inte är det en livserfarenhet jag önskar något barn men mitt i all sorg så kan man kanske hitta något som man kan ta med sig vidare i livet.  Som i allt vi gör och går igenom så är det erfarenheten man tar med sig och växer med. 


Läs artikeln i Sydsvenskan och läs om Annette på hennes blogg på Sydsvenskan. 2 kommentarer:

  1. Säger hej när jag kikar förbi din härliga blogg! /kram Linda

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack, vad kul! Nu har jag koll på din också:-)! Kram åsa

    SvaraRadera