söndag 10 juli 2011

En helg som alla andra

Jag blev verkligen positivt överraskad av Koi och den jättetrevligt arrangerade festen vi var på i torsdags. Koi är den japanska restaurangen på Lilla torg och det ställe som vår vän Jonas hade valt för sin avskedsfest nu när han flyttar till San Fransisco. Vi var väl sådär en 40 pers som höll till i loungevåningen med en underbar liten bakgård där vi åt och drack och minglade. Vädret var fantastiskt. Vi fick en superbuffé med olika sushi och Yakisoba och grillspätt både med kyckling och biff.

Nya trädgårdsprylar har vi köpt, loungesoffa till nya trädäcket och en fantastisk Fatboy hängmatta som jag redan älskar! Men det bästa av allt är vårt nya utomhusspa som krävde sju pers för att lyftas på plats. Tack härliga grannar!
Den ska grävas ner när vi har gjort allt annat i trädgården så fram tills dess får den stå så här. I veckan kommer elektrikern och installerar så sen kan vi ligga och bubbla så ofta vi vill! Ser verkligen fram emot mysiga kvällar med Kristian och vänner!
Idag har jag lagt stepstones på baksidan, helt själv minsann. Tungt var det men snyggt blev det! 
Lite bilder från gårkvällen tillsammans med vänner i Höllviken där Micke Larsén och Anders Norrman spelade!Ha en bra vecka 28;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar