måndag 25 juli 2011

Stockholm i mitt hjärta!

Det blev en härlig helg hos goda vänner, Elo och Andreas. Dom bor helt underbart i Vaxholm alldeles vid vattnet. När vi kom i fredags var det 30 grader och strålande väder, vi tog deras motorbåt och åkte ut i skärgården till Grinda där vi åt. Resten av helgen har bestått av att umgås och bara ha det skönt i det fina sommarvädret.


Den här veckan blir väldigt lugn på jobbfronten, vi är inte många som håller ställningarna på PS just nu. Många är på semester. Samtidigt är det ganska skönt, man får undan en hel del. Dessutom vet vi att inom ett par veckor är det igång i full fart igen:-) På hemmafronten packas det och fixas inför Emmabodafestivalen dit båda barnen ska...jag tycker det är jättekul att dom gör saker men det blir väldigt tomt när båda drar samtidigt. Det hade nog varit märkligt om dom hade gått hemma hela sommaren, i den åldern ska man ut och äventyra;-)


Mina tankar går till Norge, så fruktansvärt, så sorgligt. Hur kan man få för sig att göra något så fruktansvärt mot andra människor? Mot ungdomar? Idag är det häktningsförhandlingar och då ska denna människa få använda rättssalen till sin manifestation sa hans advokat i TV igår...vem tror han att han är?


Ta hand om varandra, respektera dina nära och kära och alla andra och njut av livet här och nu!
 Andreas och Kristian på väg till Grinda
 Grinda, så fint!
 Elo och Kristian
 Skärgården visar upp sin bästa sida

 Ljuvlig utsikt från balkongen

 Kristians kusin Richard bor några
hus bort, han bjöd på
goda Mojitos på sin altan

Tack för en härlig helg!

1 kommentar:

  1. Det får du gärna utveckla, förstår inte riktigt vad du menar?

    SvaraRadera