måndag 19 december 2011

Jul, jul, märkliga jul...
Indiska <3
Nu är det lite stressigt i mitt huvud...saknar Christopher, känns ju lite tråkigt att nu även skiljas från Sanna över julen och dessutom på själva julafton...Kristian och jag helt själva i tre veckor, det är mycket som blir annorlunda den här julen, typ allt blir annorlunda...men det är förmodligen en början på en ny del av livet, livet med vuxna barn. Oerhört korkat att skaffa barn så tätt att det inte blir något andrum emellan.


Men...Christopher verkar ha en superresa tillsammans med sin kompis Oskar, dom är just nu på Koh Samui men åker snart till Koh Pangang där det ska firas både jul och nyår. Sanna ska resa med sin älskade bästa Susanna och dessutom träffa sin bror i Thailand. Jag och Kristian ska resa runt i Kambodja, se Killing Fields, läsa massor med böcker, åka båt på Mekongfloden, resa ut på fantastiska öar och se Angkor Wat och Angkor Tom och framförallt vara tillsammans med varandra. Vi kommer säkert att ha det jättebra allihop...men en mamma saknar alltid sina barn "lite grann", särskilt på julen. 
 Förra julen <3
Direkt efter juldagarna förra året stack Sanna och Susanna
till Thailand, ta hand om er i år också <3
Jul har vi firat redan, bland annat med Heleneholms julkonserter både i Eriksfältkyrkan och Johanneskyrkan där Sanna har sjungit. Lussebullarna är bakade och uppätna, julgranen pyntad och jul firade vi med julbord hos syster Louise med familj igår. Så vad spelar det då för roll att vi inte firar just den 24:e?! Förmodligen ingen roll alls, när vi väl sitter på planet med ett glas rött och en god film så kommer det kännas rätt okej. Undrar om Thai-värdinnorna kommer ha tomteluvor till sina fina uniformer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar