fredag 25 mars 2011

God drink på Absolut vanilj?

Hemma igen, som om ingenting hade hänt...det är helt otroligt hur snabbt man förflyttar sig och kommer in i sina gamla vanor igen. Allt är uppackat och hundarna har fått sin timmeslånga runda och jag sitter vid min dator och ska försöka göra klart min inlämning till Berghs. 


I kväll ska vi ha ett gäng vänner på middag också så jag måste komma på vad vi ska ha till efterrätt...min kära man har redan fixat vad vi ska ha till förrätt och varmrätt så det ska bara inhandlas. Sen behöver vi ju ha lite vin och sprit...vad kan man göra för god drink av Absolut Vanilj?


Här kommer lite härliga bilder från vår härliga skidresa! Våra vänner Carina och Fritte har en dotter, Mikaela (även kallad Mickis) som just nu "säsongar" i Avoriaz. Hon är där och jobbar för Nortlander. Jag hoppas jag kan inspirera mina barn till en säsong, det verkar så kul! Önskar nästan jag var 21 igen;-)


Förutom Carina och Fritte som redan var på plats i Avoriaz, dom stannar i två veckor, så var det jag, Kristian och vår vän Eva som hängde ihop dom här fina dagarna.  Kan ni tänka så underbart att vara där i två veckor, ingen stress i backarna där inte...ja, om man vore "normal", detta goa par är "gamla" skibumps och gör inget annat än far upp och ner i backarna som galna...hade jag varit där i två veckor hade jag nog solat lite också;-) Vilket väder vi hade!


Hoppas ni blir inspirerade av mina soliga bilder!
Första drinken första dagen, jag och Eva

 Carina njuter solen
Glada Kristian och Eva

 Carina och jag

 Mycket sol = mindre snö
 Crepes med glass, banan och choklad...

After ski, lovely Mojito!

 Salad chevre chaud, goda franska mat!
Skidåkning tar på låren;-)
Fritte svalkar fötterna i den varma snön

Vitt vin i backen, nice!


 After ski på The Place

Nöjd

Stark

 Glada guider, Mickis och Peter
 Solbränd
 Mätt

Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Åhh, The Place. Min gamla arbetsplats :) Välkommen hem!

    SvaraRadera