måndag 14 mars 2011

Livet Hemma - IKEA

Jag har redan berättat för er att min systerdotter bloggar så fint, hon är 12 år och skriver helt fantastiskt. Hon skriver om sitt liv med diabetes och glutenintolerans på ett väldigt fint och öppet sätt och om hennes vardag med skola, kompisar, musik, kläder och böckerna hon skriver på. 
I går skrev hon ett helt underbart inlägg om hennes framtid och hur hon vill att den ska se ut, jag känner så väl igen hur tankarna gick när man var barn. Jag bara älskar att läsa hennes funderingar, kolla gärna här. Anledningen till att hennes blogg heter Blueslinga är att hon skulle färga en slinga i håret blå. Den blev röd...;-)


Jag sov sådär bra natten som gick, helt fel i tiden såklart. Så klockan var inte så mycket när jag tog hundarna och gick en lång runda. Detta är vad jag plötsligt fick se bland all trist lera och fula gräsmattor...jag tror att ni får titta en stund för att se dom, men dom är där! Det betyder ju att det snart blir vår, helt helt underbart!


Visste ni förresten att IKEA har en inspirationsblogg som heter Livet Hemma? Kolla här. Det lär bli en blogg som jag kommer läsa. Jag tycker det är kul att IKEA ger sig in i detta, men den andas lite för mycket hemsida tycker jag och lite för lite bloggkänsla. Sen vet jag inte riktigt om jag gillade bilderna under inlägget om att  IKEA nu har öppnat sina sommarbutiker på våra svenska varuhus...är det jag som är kräsen eller är bilderna inte jättebra och särskilt inspirerande? har dom en ny fotograf?

Nu är klockan snart 04.30 i mitt huvud så nu bara måste jag sova...god natt!

2 kommentarer:

  1. Bilderna är fotade på MINc :-)
    Från vår underbara terass.

    SvaraRadera