tisdag 1 mars 2011

NK skyltar Diesel, mitt favoritmärke!

På väg till Bromma när jag skulle flyga hem från Stockholm i söndags tog jag en runda genom stan. Jag älskar att kolla på NK´s skyltningar, tycker dom är helt fantastiskt. Det är faktiskt ett jobb jag tror att jag hade älskat, dekoratör. Tänk att få jobba för en stor kedja eller varuhus som NK eller Hansa och planera och genomföra deras skyltningar! Superkul! Här kommer lite inspiration från NK´s skyltfönster...

Tiger

Hårprodukter från Redken

Ett helt fönster med handkräm

Min favorit, Diesel!


På hemresan från Stockholm fick jag sällskap av min fina dotter och mina syskonbarn, Mattias och Magdalena. Ni har väl sett Magdalenas fina blogg och Sannas hundblogg om hennes hundar? Det är så härligt att läsa när barn och ungdomar skriver tycker jag!


I går var en sån där dag när det gick i ett, jag satte mig inte ner förrän klockan var närmre midnatt. Inte för att det var en tråkigt dag för det var det inte. Dagen började som dom senaste måndagarna har börjat med en mysig och inspirerande frukost med härliga Vellinge tjejer. Sen fortsatte den med några av dessa trevliga tjejer till Veronicas butik, Unica...där blev jag riktigt fattig...köpte en underbar kofta från Odd Molly och en supercool cerise tunika som blir perfekt i Thailand i nästa vecka!


Sen körde jag ner till min vän Pia och hälsade på hennes 8 veckors små tvillingbarnbarn, Hugo och Samantha och hämtade hem vår andra hund, Sammy. Sammy har varit där för vår lilla Sheila har löpt. Sen körde jag hem och badade båda hundarna och sen drog jag vidare till Carina som hade inredningsparty, Zelected by House med ett gäng glada trevliga tjejer. Vin och ost och shopping, trevligt koncept! Jag köpte några fina kuddar och ett par fina ljusstakar.


I dag blir det studier!


Kram Å

2 kommentarer:

  1. Ölschampo? Ses vi i kväll?

    SvaraRadera
  2. Redken menade jag såklart;-) Vi ses ikväll!

    SvaraRadera