torsdag 26 maj 2011

Nydahl i Skanör, ett av helgens utflyktsmål!

 Massor med fina saker på Nydahl
i Skanör!
Nu inser jag vilken fantastisk tid jag precis har lagt bakom mig. Att själv bestämma över sin tid är väldigt få förunnat och en fantastisk möjlighet. När man är i det så förstår man att det är fantastiskt men det är inte förrän man lämnat som man verkligen fattar! Fast det har sina fördelar också, det kan vara ganska skönt att åka hemifrån och komma in till stan och träffa lite annat folk och ännu bättre när man som jag faktiskt får jobba med det som är mitt intresse!


Sen blir kvällarna lite korta, det är en utmaning att hinna med allt man vill och en ännu större utmaning att sova i tid...det måste jag vara sämst i världen på! Som i kväll till exempel, jag är bottentrött vid sju-tiden och tänker för mig själv att i kväll, i kväll ska jag gå och lägga mig vid nio, läsa en halvtimme och sen sova...nu är klockan 22.23 och här sitter jag. Som vanligt kommer klockan vara halv tolv typ när jag borstar tänderna och somnar...


I morgon är det after work på jobbet från 16, jag slår vad om att den inte kommer att börja förrän 17, sen ska den vara slut 18 vilket den antagligen är för folk vill hem till sina familjer. Då har jag en timme för mig själv, antingen en fika med någon som är ledig? Eller så går jag en runda i affärer innan jag ska träffa mina härliga stockholmsbrudar som ska tillbringa hela helgen här hos mig!


Fredagkvällen blir det stan, lördag förmiddag Unica i Vellinge och sen tar vi oss ner mot Skanör via Glimma i Höllviken, kanske en strandpromenad och fika på Café kust. Kvällen blir det tjejmiddag hos mig:-) Nice helg!


När vi är i Skanör så ska vi absolut besöka Nydahl också, alla fina bilder i detta inlägg kommer därifrån, jag vill ha allt! Har ni inte varit där så är det absolut ett måste. Supermysigt med allt från kläder, ljus och ljusstakar, lyktor för ute och inne, smycken och en liten trädgård fylld med fina saker, krukor, växter för din trädgård. Gissa om jag ska shoppa loss där när vår trädgård äntligen är färdig!


Nu har alla tackat ja och nej till studenten och summan av detta, inklusive de ungdomar vi vet, är 85 pers...det kanske blir party fast det är en torsdag? Hoppas, hoppas, hoppas att solen skiner!


Trevlig helg!

1 kommentar:

 1. Hej
  Tack snälla,välkommen när du har tid.
  Ha det så bra
  :-)
  Lise-Lotte

  SvaraRadera