måndag 2 maj 2011

Var är min lilla BMW?Nu har jag faktiskt tröttnat lite på att cykla...dom första dagarna efter att jag hade sålt min bil trodde jag faktiskt att jag absolut skulle kunna klara mig utan bil...hur korkat som helst! Och hur tråkigt som helst.


Det har gått ett tag sen jag beställde min nya bil, det var den 9 februari och nu är det maj och den är lovad till den här veckan och jag vill ha den NU...


Jag cyklade ialla fall till tjejfrukosten i morse, den missar jag inte bara för att jag inte har bil. Idag var vi sju tjejer som avhandlade helgen, veckan, lite skvaller och lite annat viktigt innan veckan började. Det kan ju vara så att jag snart börjar jobba igen, undrar hur jag då ska framföra att jag har inbokade återkommande möten varje måndag morgon? Fast nätverka är ju viktigt förstås;-) Vem vet det kanske sitter en kommande kund i mitt lilla tjejgäng? 


En inredningsblogg som jag gärna läser och har länkat till i tidigare inlägg är Residence Design. En kul blogg med mycket spännande kring inredning. Idag skrev hon;
"Att inreda ett hus är enkelt. Att inreda ett hem är svårt. Vad är det som gör ett hus till ett hem?" 


Hur rätt är inte det? Och hur svårt är det inte att få det att kännas rätt? Vi har bytt från ett 20-tals hus med stukaturer och oljad ekparkett till helt nybyggt i svart och vitt med stengolv överallt...det gäller att tänka till för att få det att kännas som ett hem och inte bara ett hus. På vinterhalvåret kör jag med mycket tända ljus och året runt försöker jag ha färgglada blommor i vaser, färgglada kuddar är jag också glad för. Det gäller att balansera bara så att det inte blir för mycket...det är det som jag gillar med det svart/vita moderna att det just är enkelt och lugnt.Vårt förra hus, i helt annan stil. Känner lite saknad när jag tittar på bilderna...när jag dessutom tittar ut på den grusanläggning vi har till trädgård idag blir jag onekligen lite stressad...helt utan gräsmatta, blir det verkligen bra?


Det är ju tur att vi har gröna fält utanför trädgården...
Och blommor på borden:-)

Ha en bra måndagkväll! 

1 kommentar:

 1. Hej Åsa!

  Bubbelkoppen är beställd från Erikstedts kakel, tror det är en lokal butik dock?!
  Titta på Folkpool, tror det finns liknande där!

  Såg förresten att du hade länkat till mig, vad glad jag blev!! :-)

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera