torsdag 5 maj 2011

Trädgården backar ett steg...hur gick det till?

Det känns faktiskt ganska skönt att fått bil igen...ingen jättehit i längden att cykla, passa bussar och låna grannars bilar! Fast tack för att ni ställer upp kära grannar! 


Kändes helt fantastiskt att köra ut en sprillans ny bil, den hade gått 16 km när jag körde iväg...på BMW får man en god flaska vin med sig också. En flaska som Sanna tyckte att hon kunde få...


Imorgon är det ny inlämning till Berghs, jag får förmodligen sitta ganska länge ikväll. Denna gång ska vi göra en kommunikationsplan, det tar ju lite tid. Som den person jag är håller jag på med fix inför festen på lördag samtidigt och planerar lite studentskiva ovanpå det. I vanlig ordning har jag engagerat mig lite extra i upptågen på lördag. 150 pers...tänk om det inte blir bra!? Kläderna är klara, smyckena är inte klara, håret får gulliga sonens flickvän fixa (hoppas hon inte glömmer), naglarna fixade snäll granne idag (hon gjorde underverk av mina fula korta ojämna måste jag säga, Tack Linda!) och sminket tar jag på lördag (med rouge och mascara kommer man långt;-)).


Studentskivan är en annan sak, just nu fixar vi färdigt en jättefin inbjudan och beställer maten...en sak i taget. Det kommer bli en toppenkväll!


Idag upptäckte vi att muren var ett lecablock för hög så ikväll har gubbarna fått riva istället för att bygga (två steg fram och ett bak...)...hoppas kunna ge er en mer spännande uppdatering av trädäck eller något annat så att man kan se att vi kommer någonstans, snart...en månad kvar till studenten, stressad? Hmm...jaa det är jag!


Sov gott!

1 kommentar:

  1. klart jag inte har glömt!
    gud vad fin bil, ser fram emot att se den ikväll:)
    Ottilia

    SvaraRadera