tisdag 22 februari 2011

En vanlig tisdag i kalla februari
I kväll är det hatt- och mustaschfest i Håslöv. Dit skulle min fina dotter (till vänster) och vår sons fina flickvän (höger). Flickan i mitten är vår glada Johanna från Håslöv. "The party don´t start until we walk in" är dessa brudars motto;-)

Själv har jag kämpat på ytterligare ett pass bootcamp i 7 minusgrader. Kvällen var helt fantastisk, vindstilla och stjärnklar. Bulltofta är ett jättemysigt litet ställe har jag upptäckt. När vi kommer högst upp på "vår" backe är utsikten enorm och helt fantastisk. Idag var temat "stockar"...det innebar att vi höll ihop två och två genom hela passet och med oss i alla övningar och joggingturer hade vi en stock som oftast låg på en axel, bars på raka armar, fungerade som bicepstyngd eller som tyngd när vi gjorde magövningar. Den enda regeln var att vi inte fick lägga ner stocken på hela passet. Tack för bra samarbete, Camilla!

Två anställningsintervjuer har jag också hunnit med idag. Nu när jag börjat söka jobb aktivt och berättar för folk att jag söker jobb så börjar det hända en hel del. Det känns kul! Jag vet dessutom vad jag vill och det känns också kul, nu ska jag bara försöka styra det hela så att jag hamnar rätt...


Imorgon ska jag äta frukost med en fin vän, Camilla, det ser jag mycket fram emot!


Kram på er!

1 kommentar: