lördag 12 februari 2011

Från lera och backar till mode och trender


Dagen började med en tallrik gröt, en banan och lite frusna hallon i en salig röra och denna fantastiska utsikt från mitt köksfönster. Vindstilla, solsken och minusgrader, mitt absoluta favoritväder! På med löpartightsen, underställ och den snygga Army Fitness t-shirten mot Bulltofta rekreationsområde i Malmö. Klockan är då 10.00, solen skiner, det är 3 minusgrader och dags att ställa upp i "två kolloner" tillsammans med övriga rekryter.

Tjohej, löpning, backträning, upphopp, armhävningar, magövningar, rygglyft och lite ålning och hasning som avslut...helt underbart hårt och en fantastisk känsla efteråt!


Hemma igen satte jag mig med nya Elle som kom igår. Jag kommer säkert återkomma till innehållet i ett senare inlägg men först och främst måste jag berömma en av mina favoritmagasin för en annan sak än innehållet! Elle gör ett omslag för sina prenumeranter och ett annat för det du köper i butiken. Jag verkligen älskar deras omslag som kommer hem i brevlådan, helt suveräna! Här kommer några smakprov.


Eftersom jag jobbar med design, varumärke och marknadsföring så är detta även mitt stora intresse. Därför delar jag gärna med mig av bra eller dåliga annonser, kampanjer eller annat (som omslag) som jag springer på. I morse när jag läste tidningen var det en annons som fick mig att sluta bläddra för en sekund eller två. Ytterligare en spelare när det gäller att underlätta middagen på kvällen för oss stackars stressade svenskar hade en ganska kul annons i Sydsvenskan idag. "Låt köket göra något annat idag" är rubriken för hämtmat.se som kör hem kvällens middag för dig som bor i Malmö. Happy lördag!2 kommentarer:

  1. Rena och fina ;) men vi ser glada ut i alla fall. Undrar om inte detta var det bästa passet nånsin...

    SvaraRadera
  2. Underbara omslag. Får nog ta och ge mig själv en prenumeration. Kanske i Alla <3s dags present?

    SvaraRadera