onsdag 16 februari 2011

Våren kommer, jag lovar!

Det ser ut som att det ska komma en ny omgång snö...vinden viner utanför och himlen är oftast grå. Men vi vet att det kommer en vår, ganska så snart. Många ska ut och åka skidor en vecka, jag hoppas alla får en underbar vecka med massor med sol! I vår familj är det bara sonen som åker iväg på sportlovet, han tar bussen till Matrei tillsammans med några kompisar och några av dom familjer vi brukar åka med. Dottern åker till Stockholm till morfar. 


Ett varumärke som verkligen "vårinspirerar" är Mulberry. Det känns hoppfullt att titta in hos dom, har ni kollat deras sajt? 


Mulberry har gjort film och visar upp ett fotogalleri på hur deras vår och sommarkampanj har kommit till. Deras hemsida är verkligen bra.


En annan som också vårinspirerar massor är Gudrun Sjödén. En fantastiskt färgsprakande vårkollektion både kläder och för hemmet. Dom har också släppt ett magasin exklusivt för iPad, skriver Resumé. "Gudrun Sjödén Early Spring 2011" kommer att innehålla det mesta ur vårens katalog förenat med filmer och extramaterial. Enligt Resumé är tanken bakom magasinet/lookbooken att erbjuda kunderna en "inspirerande utflykt i Gudruns modevärld". Här inspirerar jag med lite bilder från deras sajt och en bild på iPad magasinet! Läckert!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar