fredag 11 februari 2011

Fredagsreflektioner

Fredag igen och jag sitter här och reflekterar över lite allt möjligt. Anställningsintervjun igår är en sak såklart. Jag har varit på ett antal intervjuer sen jag lämnade mitt jobb på Sony Ericsson förra året, fått erbjudanden som inte känts helt rätt och inte fått erbjudande från ett jobb som kändes helrätt. C´est la vie:-)


Intervjun igår var riktigt trevlig, det var två av ägarna som intervjuade mig. Som ni säkert förstår då var inte detta företaget så stort som Sony Ericsson! Vi hade en jättetrevlig timme med många skratt, en hel del allvar och jag gick därifrån med en positiv känsla i magen. Där skulle jag verkligen kunna tänka mig att jobba. Nu är det bara att avvakta och se om deras känsla var lika positiv. Håll tummarna snälla ni!


Efter intervjun var det dags för PR bar på Café Rasoir på Savoy i Malmö. Baren var välfylld och en duktig tjej stod och sjöng mysiga låtar medan regnet smattrade utanför. Sedan blev det ett föredrag av Eva Johannesson, kommunikationschef på Skånes Universitetssjukhus. Hon fick stå på en hylla högt ovanför oss andra, vi såg alltså henne i grodperspektiv vilket inte var till hennes fördel...jag lovar att det hade dom aldrig fått mig till...ljudet var urdåligt och det var få som fokuserade på vad hon sa. Min reflektion är ialla fall att 1. jag ska aldrig söka kommunikationsjobb inom sjukhusvärlden 2. oj vad långt efter kommunikationen inom vården är 3. lite kli i kroppen att få komma dit och inspirera till lite nytänk.


Lite inspiration fick jag ialla fall när jag bläddrade igenom "nya RUM" som är ett nytt dyrt (79:-) inredningsmagasin som kommer ut sex gånger om året. Som alla inredningsmagasin så är den delvis fylld av reklamannonser och hemma hos reportage, många riktigt bra och många fina annonser. En annons stack ut, jag är inte säker på att den hade hamnat i rätt tidning dock...men som reklam tycker jag den är klockren! Taxi Stockholm, "Vårt miljöarbete börjar ge resultat". Vad tycker ni?

"Råkost på bordet - vänta inte på våren, de vackraste buketterna hittar du i grönsaksdisken"...ett härligt, inspirerande bildreportage där jag bara måste dela med mig av ett par av bilderna! Fotograf är Paul Barbera och sen har jag fotograferat från tidningen men jag hoppas det är okej kvalitet! 

Aubergine & silverlök

Kronärtskockor & gräslök

Rädisor & litchiNjut, inspireras, duka fint med råkost och ha en härlig fredag!

1 kommentar: