söndag 24 april 2011

Fina vackra Sakura

Vilken härlig Påsk vi har! Tänk att solen kan göra så mycket för att den rätta känslan ska infinna sig! Redan på Långfredagen när jag kom till gymmet på morgonen och fick se Sakura träden...Sakura kallas dessa japanska körsbärsträd i Japan.

Vi hade en jättetrevlig lunch hos familjen Hansson i Åhus, fem familjer blev vi som åt påsklunch i solen och bara slappade hela eftermiddagen på deras mysiga trädäck. Det blev allt från öl och snaps till vitt vin till gin och tonic...


Kvällen fortsatte i Yngsjö hos familjen Lanåker, där blev vi ännu fler till god påskmiddag. Anna och Stefan körde vietnamesiskt (Påsk!)tema!
 Framåt natten blev det varmt bad i tunna!
Riktig påskdukning

 Christer och Helene
 Carina och Ursula

Påskklädda killar, Kim, Stefan och Stefan

Stort tack för en supertrevlig kväll! Dagen efter blev det en lång mysig frukost, en lång skön promenad i skogen och på stranden och lunch innan vi stack vidare. Till Sillaröd. I Sillaröd bor våra vänner Niclas och Eva. i början av förra året brann deras hus, stall med får och bilar ner till grunden. Dom hade ingenting kvar förutom varandra och sin hund som dom hann få ut en fredagsnatt mitt i vintern när branden satte igång. Efter några veckor på hotell i Lund hittade dom en lägenhet i Hörby där dom har bott sen dess. Nu står snart deras fina, fina Karlssonhus färdigt och ett helt nytt stall. Jag är så glad och stolt över att dom har lyckats vända en tragedi till detta!
 Eva och Niclas


 Niclas och Sanna


Fortsatt härlig Påsk till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar